سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رای گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم
سرخط خبرها

کنایه ترامپ به بایدن بابت توافق مبادله زندانی با ایران | بایدن زبان‌نفهم است

  • کد خبر: ۱۸۴۸۹۰
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۷
کنایه ترامپ به بایدن بابت توافق مبادله زندانی با ایران | بایدن زبان‌نفهم است
رئیس‌جمهور سابق آمریکا از جو بایدن بابت آزادسازی دارایی‌های ایران در ازای توافق مبادله زندانی انتقاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا از جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی این کشور بابت توافق مبادله زندانی با ایران انتقاد کرده است.  

منابع خبری ساعاتی قبل‌تر امروز دوشنبه از خروج پنج جاسوس آمریکایی از ایران خبر داد که به عنوان بخشی از مبادله توافق زندانی میان تهران و واشنگتن آزاد شده بودند.  

آزادی این پنج آمریکایی در ازای آزادی پنج ایرانی صورت گرفت که واشنگتن آن‌ها را به اتهامات مختلف از جمله نقض تحریم‌ها بازداشت کرده بود.  

طبق نوشته خبرگزاری فرانسه این مبادله زندانی بعد از آزادسازی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران که در کره جنوبی مسدود شده بود صورت گرفت.  

ترامپ در مطلبی در شبکه اجتماعی تروث نوشت: «من ۵۸ گروگان آمریکایی را از کشور‌های مختلف از جمله کره شمالی به کشور بازگرداندم و هیچ‌وقت چیزی پرداخت نکردم. آن‌ها همه فهمیدند که باید اجازه دهند این آدم‌ها به خانه‌شان بازگردند.»

وی اضافه کرد: «در این مسیر کار به جایی رسید که کشور‌ها حتی مذاکره برای درخواست پول را شروع نمی‌کردند، چون می‌دانستند خبری از آن نیست.»

ترامپ اضافه کرد: «وقتی پول پرداخت می‌کنید باید همیشه پرداخت کنید و افراد بیشتری گروگانگرفته خواهند شد. رهبر بسیار بی‌صلاحیت ما جو بایدن حقه‌باز ۶ میلیارد دلار برای ۵ نفر پول داد. ایران برای آزادی ۵ نفر هیچ پولی نداد. مثل سنگ زبان‌نفهم است.»

واشنگتن در سال ۲۰۱۸ چندین میلیارد دلار از دارایی‌های ناشی از فروش نفت ایران به کره جنوبی را پس از خروج «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا از توافق هسته‌ای موسوم به «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) مسدود کرد.  

تلاش‌های کره جنوبی از آن زمان تا کنون برای تحویل این دارایی‌ها به ایران با مخالفت آمریکا روبرو شده بود. با این حال، منابع خبری روز ۱۹ مرداد ماه گزارش دادند ایران و آمریکا با آزادسازی این دارایی‌ها در ازای مبادله چند زندانی میان دو طرف توافق کرده‌اند.

توافق مبادله زندانی با واکنش‌های گسترده در آمریکا روبرو شده و بسیاری از قانونگذاران حزب جمهوری‌خواه به شدت از بایدن بابت آن انتقاد کرده‌اند.  

میت رامنی، سناتور جمهوری‌خواه ایالت یوتا در واکنش به این توافق گفت: «ایده دادن پول برای آزاد کردن گروگان‌ها بسیار وحشتناک است.»

تام کاتن، یکی دیگر از نماینده‌های تندور در مجلس سنای آمریکا نیز اقدام دولت جو بایدن را «شرم‌آور» توصیف کرد.  

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->